4 juli 2024

Köp derbyprogrammet mot AIK!

Innan det damallsvenska uppehållet väntar ett derby mot AIK på Nya Söderstadion. Till matchen har Supportrarnas Matchprogram tagit fram ett 16-sidigt matchprogram fullmatat med Bajenläsning!

I matchprogrammet mot AIK har Supportrarnas Matchprogram träffat två tongivande spelare som delar förnamn. Det handlar om Smilla Vallotto och Smilla Holmberg som båda gjort en fin vårsäsong i Damallsvenskan.

I den längre intervjun berättar Smilla Vallotto om vägen till Hammarby, insatserna i det schweiziska landslaget och upplevelserna under sitt första år i klubben. Matchprogrammet tar också pulsen på Smilla Holmberg som gått från klarhet till klarhet under våren med många starter, och som dessutom gjort debut i U23-landslaget.

Matchprogrammet innehåller också en koll på motståndarlaget från Solna, utvalda publikröster från Kanalplan, en illustration från Salta Bajen och massor av siffror och statistik från säsongen.


Matchprogrammet kostar 30 kronor och går att köpa av Supportrarnas Matchprograms säljare utanför arenan innan matchen. Dessutom finns det hos 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69 innan dess. Den som vill ha programmet hemskickat i efterhand beställer det genom Supportrarnas Matchprograms webbshop.

Nyheter

Dam