29 april 2024

Köp matchprogrammet i kväll!

Annons
banner
Annons
banner

Supportrarnas Matchprogram fortsätter att guida till Hammarbys allsvenska matcher i tryckt form. Mötet Hammarby-Västerås SK är #254 i utgivningen. 32 sidor unik läsning om Hammarby, som inte hittas på annat håll.

Vad får läsarna för pengarna denna gång, redaktör Hagström?
- Som alltid en mix av aktuellt stoff om det sportsliga, kombinerat med Hammarbykultur, statistik och historiskt material. Som redaktör vill man gärna framhålla allt, men ska jag välja något så tycker jag intervjun med "övergångstränaren" Martin Sundgren bara den är värd ett köp. Han har en intressant funktion Hammarby i och med att klubben satsar hårt på att förädla talang i Hammarby TFF och P19. I intervjun berättar Martin om hur man arbetar med att hjälpa spelarna att ta det där sista steget.

Nu har det varit lite motiga resultat ett par omgångar. Påverkar det er när ni jobbar med programmet?
- Egentligen inte. Vi har blivit ett maskineri som jobbar på oavsett tabelläge men på ett personligt plan påverkas vi så klart eftersom vi som alla andra vill att Hammarby ska vinna matcherna. Däremot märker vi att benägenheten att köpa programmet minskar något under tyngre perioder. Vi har otroligt många stamkunder, till exempel har 400 köpt vårt säsongskort, men de som köper ibland kanske hoppar över en gång när det är pessimistiskt kring laget. Synd, för programmen är lika bra även när vi förlorat ett par matcher!

Hur beroende är ni av försäljningen?
- Den är så klart väldigt viktig. Ekonomiskt - men också för motivationen att fortsätta göra Sveriges bästa matchprogram för Sveriges bästa fans. Vi inser att inte alla är intresserade av ett tryckt matchprogram, men skulle gärna se att ytterligare några procent av publiken värdesatte något som blir alltmer unikt i elitfotbollen. Det är ändå tacksamt att jobba med programmet, väldigt många ger uppskattande ord för det vi gör. Senast pratade man entusiastiskt om oss i Lasse Grankvists podd Sporthuset.

Då rekommenderar vi alla att köpa programmet, för visst vill vi höra redaktören och de andra säljarna fortsätta ropa "Matchprograaam!" utanför arenan även i fortsättningen. Köp det av säljarna eller i 69:ans Spel & Tobak. Det finns också, tillsammans med mycket annat, i Supportrarnas Matchprograms webbshop.

Nyheter

Herr