11 april 2024

Köp matchprogrammet mot Elfsborg!

Annons
banner
Annons
banner

Ny hemmamatch betyder nytt matchprogram. Supportrarnas Matchprogram ger i samband med Elfsborgsmötet ut sitt 252:a nummer. I programmet intervjuar man Tesfaldet Tekie, det finns en artikel om Hammarby Damtifo inför deras säsong, tränarserien fortsätter med "Lacke" Hall - tränaren som ledde laget under den den omsusade "Hösten 70".

Programmet uppmärksammar också SM-guldet i futsal på damsidan, man har en artikel om 90-talets fanzineboom samt recenserar nyutgivna Myten och listar ex-hammarbyare som nu hittas i Stockholmslag under Allsvenskan.

– Jag tycker vi fått till den där blandningen av material som vi vill ha. Det ska vara aktuell sport i ett matchprogram, men också historiskt stoff och en del självklarheter som laguppställningar och statistik. Det som vi vill göra, och som skiljer sig från hur matchprogram traditionellt sett ut, är att fokusera ganska mycket på kulturen runt om Hammarby. Och det tycker jag att vi fått till väldigt bra i det här numret, säger Supportrarnas Matchprograms redaktör Magnus Hagström.

Matchprogrammet Hammarby-Elfsborg köper du av säljarna utanför arenan och på Södermalm under matchdagen. Det finns också i 69:ans Spel & Tobak redan på fredagseftermiddagen. Du kan annars köpa programmet i Supportrarnas Matchprograms webshop och då få det hemskickat. 

Nyheter

Herr