2 maj 2024

Köp Matchprogrammets derbynummer!

Årets första damallsvenska derby spelas på Tele2 Arena. Till Hammarby-Djurgården har Supportrarnas Matchprogram tagit fram ett 16-sidigt matchprogram som finns att köpa runt arenan.

Derbyåret har redan inletts i Svenska Cupen där Hammarby spelade 0-0 mot Djurgården för att sedan besegra AIK med klara 4-0. När säsongens första damallsvenska derby nu spelas ramar Supportrarnas Matchprogram in matchen med en 16-sidig tidning.

– I det här numret har vi valt att intervjua Julie Blakstad som visade framfötterna i derbyt mot AIK med två mål. För Matchprogrammets Harald Berthelsen berättar hon bland annat om sin bakgrund i norsk fotboll, tiden i Manchester City och hur hon upplevde förra årets låneperiod i BK Häcken, säger Martin Ridderstolpe som varit redaktör för numret.

Utöver det har Matchprogrammet pratat med Matilda Vinberg för att höra hur hon har det i London och tagit pulsen på Hammarbys multitalang Carmen Cernjul som snart spelar F17-EM för Sverige.

– Det är ett nummer där vi täckt in då, nu och sen i form av Hammarbyspelare! Derbyprogrammet innehåller förstås också matchprogrammets vanliga delar som statistik, motståndarkoll och laguppställningar, säger Martin Ridderstolpe.


Matchprogrammet kostar 30 kronor och finns att köpa av försäljare runt arenan innan matchen. Den som har vägarna förbi Götgatan 69 kan också titta in på 69:ans Spel & Tobak för att köpa programmet där från fredag eftermiddag. Supportrarnas Matchprograms webbshop är också öppen för den som vill beställa hem programmet.

Nyheter

Dam