20 april 2024

Köp premiärprogrammet mot BP!

Svenska mästarna kliver in på Nya Söderstadion på söndagen då har Supportrarnas Matchprogram tagit fram ett matchprogram!

Årets första damallsvenska matchprogram är här. Liksom säsongen 2023 satsar Supportrarnas Matchprogram på utgivning i samband med matcherna på Tele2 Arena då det är möjligt.

– I dessa matcher finns ett större publikunderlag som gör att vi kan trycka upp ett matchprogram till försäljning. Vi vill göra vårt för att bidra till matchupplevelsen och frågar ni oss så ingår ett matchprogram i en sådan, säger Martin Ridderstolpe som är redaktör för programmet mot BP.

Det som matchprogramsgänget har producerat till hemmapremiären är ett 16-sidigt program med Hammarby-läsning för 30 kronor.


– Till den här matchen har vi pratat med Julia Roddar, en viktig kugge i förra årets mästarlag och en spelare som ser ut att bli minst lika viktig i år med sin kvalitet och rutin. Matchprogrammet innehåller en fin intervju signerad vår skribent Gustav Gelin, berättar Martin Ridderstolpe.

Läsarna bjuds även på en intervju med BP:s lagkapten Elsa Karlsson, tre BP-profiler att hålla koll på och matchprogrammets möte med Stockholms Kvinnohistoriska för en överlämning av arkivmaterial till projektet Hyllmeter åt kvinnorna.

Matchprogrammet Hammarby-Brommapojkarna köper du av säljarna utanför arenan. Det finns också i 69:ans Spel & Tobak redan på fredagseftermiddagen. Du kan även köpa programmet i Supportrarnas Matchprograms webshop och få det hemskickat i efterhand.

Nyheter

Dam