15 januari 2024

Köp säsongskort till herrarnas hemmamatcher

Annons
banner
Annons
banner

Nu finns några hundra platser tillgängliga för dig som är sugen på att lägga vantarna på ett eller flera säsongskort för herrlagets hemmamatcher 2024. Först till kvarn gäller. Se tillgängliga sektioner nedan.

Köp säsongskort här.

För några veckor sedan informerade vi om att herrarnas säsongskort var slutsålda, då samtliga 16 000 platser som finns tillgängliga blivit köpta eller reserverade. Efter att 14 682 förnyat sina säsongskort reserverades resterande platser till dem som stått i säsongskortskön enligt önskemål och turordning.

En del av dem som fått en reservation via kön har dock valt att invänta tillgång till en annan läktarsektion. De har därmed valt att inte köpa sin reserverade plats för att istället stå kvar i kön. Många har i första hand efterfrågat säsongskortsplatser på sektionerna för privat klubbstol eller klack och här har efterfrågan varit långt mycket högre än tillgången. Detta gör att några säsongskort kan gå till nyförsäljning även för herrlaget.


Totalt sett innefattar nyförsäljningen några hundra platser och här finns nu en möjlighet för alla som är sugna att lägga vantarna på ett eller flera säsongskort för herrlagets hemmamatcher 2024. Försäljningen av dessa platser startar på måndag den 15 januari kl 10.00 och det är först till kvarn som gäller. Observera att det inte går att byta plats.

På följande sektioner finns det platser kvar att köpa:

Frågor?

Kontakta biljetter@hammarbyfotboll.se

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr