1 augusti 2023

Köp biljetter till returmötet mot FC Twente

Annons
banner
Annons
banner

Endast två dagar återstår innan det är dags för torsdagens hemmamatch mot FC Twente i UEFA Europa Conference League. Biljettförsäljningen är som bekant sluten sedan tidigare, på grund av säkerhetsskäl. Men Hammarbys supportrar kan köpa biljetter till matchen mot biljettkod som erhålls av klubben. Upp mot 27 000 har redan säkrat plats till mötet, vi ses på torsdag! Läs mer nedan.

För att kunna köpa biljetter behöver du uppge en kod i samband med biljettköpet, på samma sätt som vid förköp. Eftersom detta biljettförfarande begränsar spontanköp av biljetter vore vi tacksamma om du kan dela med dig av informationen till de Bajare du träffar eller surrar med.

Du som redan har kod kan köpa biljett här.

Hur köps biljett till matchen?

Du som är medlem eller är säsongskortsinnehavare till herrarnas matcher i Allsvenskan har sedan tidigare fått ett mejl med en biljettkod som gäller för köp av upp till tio biljetter.

Biljetter med koden köps här.

För dig som saknar biljettkod

Om du inte erhållit mejl med biljettkod går du enkelt in här, svarar på frågorna, fyller i dina kontaktuppgifter och kommer sedan erhålla en biljettkod på mejl inom 24 timmar.

Om du har en vän som är medlem eller säsongskortsinnehavare kan du givetvis höra dig för om hen har en biljettkod över som du kan använda.

Frågor

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till biljetter@hammarbyfotboll.se så kommer vi svara så snabbt vi kan.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr