8 oktober 2023

Köp matchprogrammet mot BK Häcken!

Annons
banner
Annons
banner

I nummer 248 av Supportrarnas Matchprogram intervjuas Bubacarr “Steve” Trawally, en spelare vi ännu inte sett på planen i år. Vi frågade programmets redaktör Magnus Hagström hur de tänkte kring detta:

– Man kan tycka att det inte är så angeläget med en spelare som vi inte sett spela i år men givetvis kan hans story vara väl så intressant. Tyvärr är ju detta en del av fotbollsverkligheten, ibland blir en spelare långtidsskadad och får stå bredvid när lagkamraterna springer ut mot 25 000 åskådare. Hur är det att vara i den situationen? Vi var nyfikna på det och tycker att vi fick en hel del intressanta svar.

Okej, vad mer innehåller programmet?

– Utan att vi planerade det blev det lite av ett temanummer eftersom vi också intervjuade Jón Gudni Fjóluson, en annan spelare som fått kämpa för att komma tillbaka efter skada. Han berättar bland annat att han gått tränarkurs och ser en möjlighet att detta ska bli en framtid inom fotbollen även om han fortfarande jobbar hårt för att komma tillbaka på planen. Sen finns så klart våra övriga vinjetter och under dessa finns bortatränarintervjun med den trivsamme Per Mathias Högmo, tröjserien tittar på den vita från 2021, supporterpanelen som diskuterar favoritramsor, bilden berättar som minns profilen Mats Solheim. Och i Bajenland har vi intervju med programsäljaren Karin som också spelar i Hammarby Jets.

Köp matchprogrammet Hammarby-BK Häcken av säljarna utanför arenan och på Södermalm eller i 69:ans Spel & Tobak. Programmet finns också i Matchprogrammets webbshop, där kan du också beställa tidigare nummer som du missat.

Nyheter

Herr