9 september 2023

Köp matchprogrammet mot DIF!

Derby på Nya Söderstadion = matchprogram. Supportrarnas Matchprogram bidrar till hajpen kring söndagens derby med utgivning av ett 16-sidigt program späckat med innehåll. Missa inte att köpa det!

– Det kändes självklart att det skulle bli ett program när damerna spelar inför större publik på Nya Söderstadion. Vi ser det här också som en möjlighet att fira VM-insatsen där ju Hammarby hade flera spelare med, säger Magnus Hagström som redakterat programmet tillsammans med Pernilla Olsson.

Programmet innehåller två större spelarintervjuer, en med VM-spelaren Jonna Andersson och en med lagkapten Alice Carlsson. Dessutom ett bra snack med bortalagets tränare och aktuell statistik.

 

Finns något särskilt ni vill framhålla i detta program?

– En fin grej är att vi vikt hela mittuppslaget åt en klassisk bild från VM. Många har sett motivet där Jonna Andersson lämnat gruppen av firande landslagsspelare för att trösta en gråtande Maika Hamano som befann sig på den förlorande sidan i mötet Sverige-Japan. Men även om bilden är igenkänd i digitala miljöer så är det något annat att få tillgång till den i tryckt format. I och med att den publiceras på matchprogrammets mittuppslag kan man också lossa den och sätta upp på kylskåpsdörren.

 

Programmet kostar 30 kr och säljs utanför arenan och i 69:ans Spel & Tobak. Den som vill ha det hemskickat anlitarSupportrarnas Matchprograms webbshop.

Nyheter

Dam