13 maj 2023

Köp matchprogrammet mot dom blårandiga

Annons
banner
Annons
banner

Missa inte att köpa Supportrarnas Matchprogram vid morgondagens derby. Ur innehållet: Intervju med Simon Strand, Hammarbys unika tröjsiffror, surr med bortalagstränare, intervju med den hemlighetsfulla personen bakom twitterkontot Alternativ_Hammarby, titt på 1999 års matchtröja, ljuva derbyminnet: när Pa Dibba gjorde 2-1 på övertid, Salta Bajen, Supporterpanelens favoritminnen från matcher mot Djurgården.

– Det är viktigt för oss att programmen innehåller sådant som Hammarbys supportrar inte kan läsa på annat håll, och den här gången är jag riktigt nöjd med två av inslagen, säger Matchprogrammets redaktör “Maggan” Hagström.

– Att vi fått en intervju med Alternativ_Hammarby är riktigt kul. Den som gör dessa humoristiska filmer med annorlunda matchsammanfattningar har valt att hålla sig anonym, och är även det i vår intervju, men berättar för första gången om hur jobbet går till och om bakgrunden till att filmerna görs. De som en gång börjat titta på Alternativ_Hammarby kan inte sluta.

Vi berättar också storyn bakom de stora siffrorna på Hammarbys matchtröjor. Det är ett unikt typsnitt, framtaget för att enbart finnas på Hammarbyspelare och heter följaktligen “Bajenrygg”.

Matchprogrammet Hammarby-Djurgården köper du av säljarna utanför arenan och på Söder under matchdagen. På 69:ans Spel & Tobak finns det redan på fredagen. Den som vill ha det hemskickat anlitar Supportrarnas Matchprograms webbshop.

Nyheter

Herr