12 augusti 2023

Köp matchprogrammet mot Elfsborg

Annons
banner
Annons
banner

Missa inte att köpa Supportrarnas Matchprogram vid morgondagens hemmamatch. Den 32-sidiga programmet innehåller bland annat: En längre intervju med Markus Karlsson och ett reportage om Bajen Fans Colombia. Läs mer nedan.

Markus Karlsson är en av flera ungdomar fostrade i Hammarbys akademi som i år tagit för sig och etablerat sig ordentligt i A-truppen. I det aktuella numret av Supportrarnas Matchprogram bjuds en rejäl intervju med “Mackan” som berättar om sin väg från den lilla planen i Timmermansparken på Söder till A-lagsspel i Hammarby inklusive internationellt cupspel. Det har länge efterlysts att Hammarby ska få fram egna talanger till A-laget. Det är nu det händer! Det 32-sidiga programmet har även tittat närmare på Bajen Fans Colombia-projekt som initierades av kulthjälten Sebastian Bojassén och som nu drivs vidare av den oberoende supporterföreningen. Den som gillar supporternostalgi blir nog förtjust i vinjetten “Bilden berättar” denna gång som tar läsarna med till 1970 och ett möte med Steffe och Tompa på väg till match. I programmet som alltid också ett ett uppslag om bortalaget, Matchprogrammets skribent har haft ett bra snack med Elfsborgs tränare Jimmy Thelin.

Programmet säljs utanför arenan och på supporterinitiativet “Party in the park” (Grynkvarnsparken). Programmet finns också i 69:an Spel & Tobak på Götgatan 69 från fredag eftermiddag. Den som vill ha det hemskickat anlitarSupportrarnas Matchprograms webbshop.

Nyheter

Herr