29 juli 2023

Köp matchprogrammet mot Norrköping!

Annons
banner
Annons
banner

Mellan de båda matcherna mot Twente i Conference League sticker Bajen emellan med ett allsvenskt möte mot Norrköping. Så gör också Supportrarnas Matchprogram.

– I det aktuella numret finns en fin intervju med vår bäste målskytt hittills denna säsong. Viktor Djukanovic är en intressant spelare som visat stort självförtroende från start och vi är glada att kunna presentera en intervju med honom – en intervju där vi fått tolkhjälp av av Davor Blazevic, säger programmets redaktör Magnus Hagström och fortsätter:

– Jag tycker att Davors villighet att hjälpa oss säger något om Hammarby. Man vill att vi ska vara en Klubb med mycket professionalitet men där det ändå alltid finns en familjär känsla.

Berätta mer om innehållet i det aktuella programmet!

– Vår serie “Bilden berättar” har denna gång hittat en väldigt fin story om den unge Rolf “Råttan” Edberg som så småningom blev hockeyspelare i AIK men började sin idrottskarriär i Hammarby. När Nacka Skoglund hade sina söner Evert och Giorgio på Stockholmsbesök blev den 14-årige “Råttan” så bra kompis med grabbarna att pappa Lennart beslöt att han skulle åka tåg med dem hem till Milano. Svårt satt tänka sig i dag att man skickar i väg en 14-åring på tåg till Italien med ansvar för två yngre killar.

– Vi har också en fin presentation av en av Hammarbys uppskattade publikvärdar, en grej om F16-spelaren Carmen Cernjul som är landslagsuttagen i både fotboll och friidrott.

Det 32-sidiga programmet Hammarby-Norrköping säljs som alltid utanför arenan i samband med matchen och på 69:ans Spel & Tobak på Götgatan. Det går också att beställa och få hemskickat via Supportrarnas Matchprograms webbshop.

Nyheter

Herr