21 april 2023

Köp matchprogrammet mot Varberg!

Annons
banner
Annons
banner

Föreningen Supportrarnas Matchprogram har i dagarna fått mycket uppmärksamhet kring sin bokutgivning “Tifo – visionärerna i Hammarby”, men basen i deras verksamhet är som alltid själva matchprogrammen. Och nu är det dags igen – till mötet med Varberg har man fixat ihop en 32-sidig guide med både aktuellt och tidlöst material.

Spelarintervjun denna gång är med Oliver Dovin och när det gäller bortalagsinfon har redaktionen talat med en av Bajens ex-spelare – Robin Tranberg – som nu har en bra karriär i Varberg.

Annat fint material är en intervju med Bajens handbollsspelare Edwin Aspenbäck – som också är supporter till fotbollslaget och åker på bortamatcher när möjligheter ges.

Vidare finns i programmet en rolig serie om matchtröjorna genom åren, man berättar om en kommande talkshow med Kennedy och om en grönvit IPA med lokalförankring. Serien “Bilden berättar” minns ögonblicket när dåvarande tränaren Gregg Berhalter mötte Hammarbyfans utanför arena efter tappade poäng mot just Varberg. Tecknaren Salta Bajen medverkar också.

– Det är jättekul att vi gör böcker och tifoboksprojektet känns väldigt lyckat, men anledningen till att vi kan ge oss på sådana satsningar är alla som köper de vanliga matchprogrammen. Så jag vill tacka alla på förhand för att ni investerar 40 kronor i hammarbyismen och köper programmet mot Varberg!, säger redaktör Magnus Hagström.

Programmet säljs utanför arenan, i 69:ans Spel & Tobak på Götgatan och går även att beställa från Matchprogrammets webbshop.

Nyheter

Herr