29 januari 2024

Loret Sadiku lämnar Hammarby för turkiska Kasimpasa

Annons
banner
Annons
banner

Loret Sadiku kom till Hammarby från turkiska Kasimpasa i februari 2022. Nu lämnar den 32-årige innermittfältaren, för att återförenas med sin förra klubb.

– Loret har på ett fantastiskt sätt bidragit till Hammarbys framgångar de senaste åren. Hans professionalism och ledarskap både på planen och i omklädningsrummet har varit betydande för oss. Loret är en fantastisk person och han kommer att vara saknad, säger Bajens sportchef Mikael Hjelmberg.

Loret Sadiku har en lång och imponerande karriär bakom sig. Som tolvåring lämnade han moderföreningen Hånger IF för stadens stora lag, IFK Värnamo. Där var han med och tog upp A-laget i Superettan innan karriären fortsatte i allsvenska Helsingborgs IF.

Två år efter den allsvenska debuten 2012 gick flyttlasset till Turkiet, där det blev spel för båda Süper Lig-klubbarna Mersin Idmanyurdu SK och nämnda Kasimpasa SK och inför säsongen 2022 anslöt han till Hammarby. I den grönvita dressen blev det totalt 45 allsvenska matcher, med ett mål och sex framspelningar.

Stort tack för din tid i Bajen och lycka till, Loret!

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr