4 maj 2024

Matchprogrammet besöker Fenger

Annons
banner
Annons
banner

Mads Fenger gjorde sin 199:e match i Hammarbytröjan mot Västerås och är alltså nära milstolpen 200 fajter. Supportrarnas Matchprogram tajmar med ett besök hemma hos den stabile backen där vi även får träffa fru Malene och barnen Julia och Sofia. Förutom att de generöst bjudit in Matchprogrammet har Mads Fenger tagit fram sin Hammarby-drömelva av dem han spelat med i sina Hammarbyår. Det blir en lite längre intervju än vanligt i matchprogrammet.

Vi har haft tekniska problem med hemsidan – därav att gårdagskvällens och dagens publiceringar dröjt.

Redaktör Hagström är glad över att Matchprogrammet fått till intervjun.

– Oftast görs våra intervjuer i samband med träningar på Årsta IP men vi strävar alltid efter att få göra dem i någon annan miljö. Och kan vi, som i det här fallet, få komma hem till en spelare är det väldigt fint. Per Cornell, som gjort intervjun, har verkligen fått till ett avspänt möte med familjen.

Vi vet ju att det 32-sidiga programmet alltid innehåller mycket läsvärt. Är det något särskilt du vill framhålla den här gången?
– Hammarbyismen innehåller väldigt mycket och jag tycker vi speglar det väldigt bra i det här numret. Mads Fenger är en av våra mest framträdande spelare, men som person väldigt ödmjuk och försynt. Man kanske kan säga att Bajenpartiets förre partiledare Jörgen Hjort befinner sig i andra änden av en sådan skala. I numret grattar vi denna supporterprofil som mot Värnamo firar 50-årsjubileum av att se Hammarby på plats. I numret hittar vi också ett annat bra exempel på kraften i hammarbyismen när vi på plats följde Samhällsmatchens skolturnering för fjärdeklassare inne på Tele2 Arena. Stort för tio-elva-åringar att få beträda Nya Söderstadions gräsmatta och spela matcher!

Matchprogrammet Hammarby-Värnamo köper du av säljarna utanför arenan, i 69:ans Spel & Tobak eller i Supportrarnas Matchprograms webbshop.

Nyheter

Herr