27 januari 2024

Nathaniel Adjei lånas ut till FC Lorient

Annons
banner
Annons
banner

Sedan 2021 har Nathaniel Adjei varit en del av Hammarby. Det första året spelade han i HTFF och sedan två år tillbaka har han varit en del av Hammarbys A-trupp. Nu lånas Adjei ut till Ligue 1-klubben FC Lorient.

Nathaniel Adjei har med sin fysik, spelskicklighet och person utmärkt sig sedan övergången från Accra-föreningen Danbort FC och starten i HIF. Nu går hans resa vidare till franska Lorient.

– Nathaniel har haft en fantastisk resa inom vår organisation. Från att dominera i Division 1 med HTFF till att spela Europamatcher och bli en mittback av toppklass, det är ruskigt imponerande. Jag och hela Hammarby önskar "Nat" all lycka till i sin fortsatta karriär, säger Hammarbys sportchef Mikael Hjelmberg.

Affären rör sig om ett lån där Lorient har en köpplikt som aktiveras om Lorient når vissa sportsliga mål som finns specificerat i avtalet. I annat fall kan Adjei komma tillbaka till Bajen i sommar. Den franska klubben har även möjlighet att köpa loss mittbacken när som helst under tiden för lånet.

– Det är en väldigt spännande affär för oss, Nathaniel och Lorient. Om allt går som planerat blir det väldigt bra för alla parter, fortsätter Mikael Hjelmberg.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr