26 januari 2024

Nordic Wellness blir officiell partner till Hammarby Fotboll

Annons
banner
Annons
banner

Hammarby Fotboll och Nordic Wellness har tecknat ett treårigt avtal där träningsklubben blir officiell tränings- och dräktpartner till damlaget, herrlaget och akademiverksamheten.

Nordic Wellness logga kommer att pryda matchtröjan högre upp på tröjans framsida, ovanför bröstsponsor-platsen.

– Att bygga och stärka varumärkeskännedom samt utveckla försäljning är något som ligger oss varmt om hjärtat och att få göra det tillsammans med ett av svensk idrotts absolut starkaste varumärken Hammarby Fotboll är något vi är otroligt stolta över, säger Magnus Gustavsson, Head Of Sports på Nordic Wellness.

– Hammarby Fotboll är en förening med enormt starka rötter och kärlek för sporten. Klubben tar ett stort socialt ansvar i samhället och bevisar med sin satsning på pojkar, flickor, herrar och damer att man är en spelare att räkna med nu och i framtiden. Bara namnet Hammarby gör att man får positiva rysningar och känner supportrarnas innerliga kärlek till klubbmärket som betyder allt i ur och skur. Det är med stor respekt och enorm passion vi nu går in i detta samarbete och låter vår logotyp pryda Hammarbys tröja. Det kändes så rätt redan från första mötet och det blev liksom kärlek från första ögonkastet, fortsätter han.

– Vi tycker det känns otroligt spännande med detta samarbete och ser väldigt många positiva delar på både kort och lång sikt. Med Nordic Wellness får vi en etablerad träningspartner som erbjuder våra representationslag och akademilag fantastiska förutsättningar de tillfällen lagen inte tränar på Årsta IP eller Kanalplan. Dessutom kommer vi i och med detta samarbete kunna erbjuda våra medlemmar och övriga partners bra träningserbjudanden på de cirka sextiotal klubbar som finns i Stockholmsområdet och över hela Sverige. Nordic Wellness har visat en stor förståelse för oss som klubb i vår dialog och kommer att bidra till stort engagemang för framtida verksamheter. Vi ser fram emot ett givande samarbete och många framgångsrika år tillsammans säger Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

Om Nordic Wellness:

Nordic Wellness startade i en liten och sliten källarlokal på Backaplan i Göteborg. Från spartanska förhållanden och en enda anställd har företaget under 27 år arbetat sig upp till att bli en av Sveriges största och starkaste friskvårdskedjor med över 5 000 medarbetare. Vi drivs av att hela tiden utmana oss själva, våra medlemmar och vår bransch. Genom inspiration, gemenskap och bredd skapar vi unika förutsättningar för en hållbar träning och hälsa. I dag finns vi representerade med över 300 träningsklubbar från Ystad i söder till Luleå i norr. Vi förvaltar och äger själva våra träningsanläggningar i landet. Vårt mål är att alla ska ha nära till träning.

För mer information om samarbetet kontakta:

Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

erik.sundin@hammarbyfotboll.se

+46 (0)70 – 4 80 80 12

Magnus Gustavsson, Head Of Sports på Nordic Wellness. magnus.gustavsson@nordicwellness.se

+ 46 (0)73 – 8 68 25 50

Nyheter

Herr

Dam

P19

F19