16 juni 2023

På onsdag släpps den limiterade tigerrandiga matchtröjan

Annons
banner
Annons
banner

På onsdag, 21 juni, släpper Intersport den limiterade tigerrandiga matchtröjan till årets matchkollektion. Den kommer att finnas tillgänglig i ett begränsat antal exemplar och gå att köpa både på webben samt fysiskt hos Intersport Skrapan.

Matchtröjan är en långärmad, unisex modell, med historisk design utformad enligt ett tydligt årsmötesbeslut som något Hammarby ska ha sortimentet. Även om den i år inte är till för planen. En limiterad tigerrandig tröja kommer att vara ett årligt återkommande inslag i sortimentet. Tröjan kommer att finnas i 236 st exemplar, i storlekarna XS-3XL och kostar 899 kronor. Hälften av tröjorna säljs på webben och hälften på Intersport Skrapan, först till kvarn gäller.

Tröjan släpps på onsdag, 21 juni, i Intersports webbshop runt 08.00 samt i Intersports butik i Skrapan, som öppnar 10.00.

Efter en uppgörelse med Johanneshofs IF som uppgick i Hammarby hösten 1918 följde de klassiska gulsvartrandiga tröjorna med. Namnet för klubben vid sammanslagningen blev Hammarby, men Johanneshof stod på sig och krävde att de tigerrandiga tröjorna skulle leva vidare även om klubbnamnet försvann.

Senare i sommar kommer årets Europa-tröja att presenteras och släppas till försäljning.

Foto: Intersport och Peter Jonsson

Nyheter

Dam

Herr