13 december 2023

Platsbytardagar 13-14 december

Annons
banner
Annons
banner

I går kväll tackade förnyelseperioden inför 2024 för sig, och vi vill rikta ett lika stort som ödmjukt tack till alla som redan säkrat plats för den kommande säsongen! I dag klockan 09.00, startar våra platsbytardagar innan köförsäljningen drar igång. Här finner du all information om hur du går tillväga för att byta till en annan plats som ej förnyats och blivit ledig.

Under onsdagen (13/12) och torsdagen (14/12) mellan klockan 09.00-17.00, har du som förnyat ditt säsongskort möjlighet att byta till platser som inte förnyats. Observera att du inte kan lägga till platser. 

Så går du tillväga för att byta plats!

Samtliga byten sker uteslutande via telefon på vårt servicenummer 08-462 88 13. Det kommer att vara många som är inne och jobbar i systemet samtidigt vilket innebär att specifika platser kan försvinna snabbt i realtid.

För ett smidigt platsbyte ber vi dig att ha ditt eller samtliga kundnummer redo, om ni är flera i sällskapet som vill byta plats. Du hittar ditt personliga kundnummer på kvittot för köpet av säsongskort och på ditt biljettkonto.

Det kommer vara högt tryck i vår telefonväxel, så räkna därför med långa kötider. Vi har full bemanning på vårt servicecenter och vi ber om ditt tålamod.

Mer information om sektioner och priser finner du här.

Nyheter

Herr

Dam