13 mars 2024

Projob Workwear pryder bröstet på Hammarby Fotbolls matchställ 2024

Annons
banner
Annons
banner

Sedan mars 2023 har Projob Workwear varit en huvudsponsor till Hammarby. Nu intensifierar parterna samarbetet och från och med i år kommer Projob Workwear att pryda bröstet för samtliga Hammarbys lags matchtröjor.

På bröstet av Hammarbys matchtröjor kommer du från och med den allsvenska premiären att se företaget Projob Workwears logga. Parterna har kommit överens om ett nytt avtal som sträcker sig över totalt fyra år.

– I Projob får vi både en stabil ekonomisk partner och ett varumärke som står för mycket av det som Hammarby står för. Det är en långsiktig och hållbar partner som stämmer väl överens med Hammarbys värdegrund, samt en partner där vi gemensamt skapar och utvecklar våra affärer tillsammans, säger Patrik Blomquist, försäljningschef för Hammarby Fotboll AB.


Projob Workwear ingår i koncernen New Wave Group. Där hittar man även varumärken som Craft och Jobman, som på olika sätt varit, är och kommer vara större strategiska partners till Hammarby under de senaste och kommande åren.

– Partnerskapet är en del av ett nytt större och fördjupat samarbete tillsammans med New Wave Group. Vi ser att det finns stora affärsmässiga fördelar för alla parter när vi jobbar nära varumärken och korsbefruktar och utvecklar samarbeten på det här sättet, fortsätter Patrik Blomquist.

Projob Workwear grundades 1998 och är i dag en av Sveriges större leverantörer av arbetskläder.

– Det känns väldigt spännande att starta den här resan med Hammarby. Att vår logga kommer synas på bröstet på ett av Nordens största publiklag är inte bara något som är bra för vår verksamhet, utan även något vi är väldigt stolta över, säger Henrik Olausson, vd för Projob Workwear.


På matchtröjan kommer endast Projob Workwears vita text att synas. Den gula symbolen kommer inte att vara med.

Nyheter

Herr

Dam