5 juli 2024

Publikinformation: Återstarten mot GAIS

Annons
banner
Annons
banner

På söndag drar Allsvenskan igång igen för Bajens del när GAIS borta står på agendan. Bortasektionens 5500 biljetter är slutsålda sedan länge och här är samlad publikinformation för dig som stöttar Hammarby på plats i “Götet”.

Arena- och biljettinformation:

Namn: Gamla Ullevi.
Kapacitet: Cirka 17 000.
Hammarbys tilldelade sektioner nedre stå sektion A/O, övre stå sektion P/B, sittplats kurva C2-C3, sittplats kurva D1-D3 och halva D4.

Entré: Entré 1 gäller för dig med biljett på nedre ståplats, entré 2 gäller för dig med övre ståplats och entré 3 gäller för sittplats.

Biljetter: Bortasektionen är slutsåld.

Matchstart: 16.30.
Entréerna öppnar: 15.00.

Supporterkort: Bortakortet prickas av i entré 1 och gäller för nedre kortsidan.

Service och säkerhet

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig som kommer för att stötta laget på bortaplan. Vi vill be vår publik att respektera såväl varandra som spelet på planen.

Totalt väskförbud gäller på matchen

Det kommer inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på matchen. Detta enligt polismyndighetens beslut. Till följd av detta uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till bortamatchen då dessa inte kommer få tas med in på Gamla Ullevi. Ingen effektförvaring finns tillgänglig till matchen.

Ett förtydligande för vad väskförbudet innefattar i praktiken finner ni på polismyndighetens hemsida under frågor och svar.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för barns skötväskor.

Tänk på att komma till arenan i god tid. Kommer man mindre än en halvtimme innan avspark riskerar man att missa början på matchen. Inpasseringskontrollerna kommer att ta längre tid än vanligt. Vi rekommenderar att ha biljetten utskriven eller redo på mobilen då det är risk för långa köer vid entréerna. Ta hand om varandra och tryck inte på, då supportrar framför i kön kan komma i kläm.

Matchen kan komma att brytas närhelst det bedöms finnas fara för spelare, publik eller personal.

Vi ber er att respektera hemmalagets arena och personal. All skadegörelse i samband med insläpp och på sektionen kommer debiteras Hammarby Fotboll. Kostnaderna av skadegörelse uppgick till miljonbelopp förra året, låt oss sänka dessa onödiga kostnader för klubben tillsammans.

Mat och dryck: Kiosk med sedvanligt utbud finns i anslutning till läktaren.
Betalning: Kort. Kontantfri arena.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam, och pissoarer.

Parkering: Gott om parkeringsytor i närheten. Ullevigaraget, Valhalla, Tomtegaraget och Focus-Huset är ett par lämpliga ställen. Det finns även flertalet parkeringshus i närområdet.

Bussar/minibussar: Supporterbussar parkerar i anslutning till bortasektionen. Se karta nedan.

Samlingskrog: Restaurang Trädgår'n på Nya Allén 11 ett stenkast från Gamla Ullevi styr supportersamling från 13.00. Området har en kapacitet på 1700 personer, får man inte plats hänvisar vi till Ullevi Lounge på Skånegatan 10 som också öppnar 13.00. Vi ber er vänligen att respektera personal och krog.

Befinner du dig i Göteborg under lördagen rekommenderar vi sportbaren Glenn Ullevi på Skånegatan 1.

Till matchen uppmuntras Bajare att klä sig i vit tröja!

Hammarby Fotboll på plats: Två SLO:er och två säkerhetsansvariga finns på plats för service till supportrar. Kontakt till säkerhet är evenemang@hammarbyfotboll.se. Kontakt till SLO på matchdag: 0732295666. Kontakt innan matchdag: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr