24 maj 2023

Publikinformation: Degerfors borta

Annons
banner
Annons
banner

På torsdagskvällen spelar Hammarby borta mot Degerfors, en match som egentligen ligger i omgång 18 men flyttats på grund av det stundande kontinentala kvalspelet. Här finns samlad publikinformation för dig som ska se matchen på plats. Det rör sig bland annat om supporteruppladdning i Kanadaskogen, i klassiska haket Bosnas regi.

Arena- och biljettinfo

Namn: Stora Valla.
Kapacitet: Cirka 6000.

Bortasektionens placering: Östra kortsidan.
Bortasektionens kapacitet: 1500.

Entré: Se arenaöversikt ovan.

Biljettpris på ståplats: 180 kronor.

Förköp av biljetter: På denna länk.
Förköp rekommenderas.

Matchstart: 19.00.
Entréerna öppnar: 17.30.

Supporterkort: Bortakortet prickas av i entrén.

Service

Mat och dryck: Kiosk med fullt utbud och folköl.
Betalning: Kort, Swish och kontanter.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam samt pissoarer.

Bilparkering: Parkering finns bakom södra långsidan.
Bussparkering: Stigen ner emot Letälven (precis utanför bortasektionen).

Supportersamling: Klassiska haket Bosna expanderar och bjuder in till ett supporterevent, i Kanadaskogen invid arenan, före matchen. Området öppnar klockan 16. Foodtruck finns på plats med burgare och nachos medan Bosna står för försäljningen av öl, cider och alkoholfria alternativ.

Hammarby Fotboll på plats: En SLO och två säkerhetsansvariga finns på plats för service till supportrar. Kontakt till säkerhet är evenemang@hammarbyfotboll.se eller Göran Rickmer: 070-325 88 22. SLO: 073-229 56 66.

Tack, uppmaning och information

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Degerfors för att stötta laget på bortaplan.

Vi ber om visad respekt för matchen – för spelare, personal och motståndarsupportrar. Vi ber också om att inte sätta upp klibbor eller orsaka annan skadegörelse, då det medför kostnader för Hammarby Fotboll. Det är många känslor i luften vid bortamatch och vi uppmanar till ett värdigt beteende.

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, så är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr