3 maj 2024

Publikinformation: Djurgården hemma

I morgon vankas det hemmaderby mot Djurgården. Matchen spelas på Tele2 Arena och publikinformationen till matchen skiljer sig mot damernas vanliga matcher på Hammarby IP. Här finner du samlad information. Notera att det totala väskförbudet kvarstår.

Biljett- och arenainformation

Matchen börjar: 15.00.
Entréerna öppnar: 14.00.

Förköp sker på denna länk.

Du som har säsongskort till damernas matcher har fått information om hur du löser ut din biljett till matchen via mejl. Kontakta biljetter@hammarbyfotboll.se vid eventuella frågor.

På din biljett anges vilken entré du ska använda – det beror på vilken läktarsektion du valt. En karta med entréer hittar du här.

Kom i tid för att undvika köer, kommer du mindre än en kvart innan avspark riskerar du att missa början på matchen. Om du får problem i samband med inpassering, får du hjälp hos Ticket Info Norr på arenans norra sida. Se gärna till att du har laddat ner eller skrivit ut din biljett innan du kommer till arenan.

Totalt väskförbud gäller på matchen

Det kommer inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på matchen. Detta enligt polismyndighetens beslut. Till följd av detta uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till bortamatchen då dessa inte kommer få tas med in på arenan. Ingen effektförvaring finns dessvärre tillgänglig.

Ett förtydligande för vad väskförbudet innefattar i praktiken finner ni på polismyndighetens hemsida under frågor och svar.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för barns skötväska.

Service

Kiosker med snabbmat och sedvanligt utbud finns i anslutning till läktaren, ingen starköl säljs i samband med derbyn.

Familje-VIP:en: I samband med damernas derby mot Djurgården bjuder vi in till en härlig familjefest på restaurangen Ronnies Hörna i VIP:en på Tele2 Arena. Här får ni träffa spelare från herrlaget för signering samtidigt som ni njuter av pannkaksbuffé, pasta med köttfärssås, dryck, godis och massa Bajen-lek. I biljetten till familje-VIP:en ingår även biljett till matchen där ni sitter i anslutning till VIP-utrymmet. Familje-VIP:ens entréer öppnar 13.00. Köp biljett till familje-VIP:en här.

Taket är öppet.

Bollservice står tjejer och killar från klubbens ungdomslag för.

Ladda upp för matchen på arenatorget! Här finns ligans huvudsponsor OBOS tillsammans med damernas huvudpartner Marginalen Bank på plats för aktiviteter

Souvenirförsäljning från Intersport finns på Arenatorget (inte inne på arenan). Matchdagsshopen öppnar tre timmar innan match och erbjuder ett extra stort utbud. Shopen har även öppet en timme efter att domaren blåst för full tid, där du kan hämta dina inhandlade produkter även efter matchen.

Supportrarnas Matchprogram har tagit fram ett program till derbyt – som du köper av säljarna utanför arenan.

Bajenhäftet är ett kuponghäfte fyllt med erbjudanden och säljs av Hammarbys ungdomslag. Det kommer att kosta 300 kronor och 150 kronor av dessa går oavkortat tillbaka till föreningens lag. Fem kronor per sålt häfte går även tillbaka till Samhällsmatchen och våra samhällsinitiativ. Häftet säljs i arenaområdet vid Tele2 Arena i god tid innan avspark.

All generell publikinformation för Tele2 Arena finns här.

Kontakt: För frågor och idéer om informationen, kontakta SLO på jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller maila evenemang@hammarbyfotboll.se. För frågor specifikt om biljetthantering, skriv till biljetter@hammarbyfotboll.se.

Vi ses på Tele2 Arena!

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Dam