10 februari 2024

Publikinformation HJK hemma – totalt väskförbud

Annons
banner
Annons
banner

I morgon klockan 13 är det dags för Hammarbys herrar att spela på hemmaplan för första gången i år. Träningsmatch mot HJK Helsingfors väntar på Tele2 Arena, vilket även blir den sista träningsmatchen inför gruppspelet i Svenska Cupen. Nedan finner du samlad information för dig som ser matchen på plats – totalt väskförbud gäller på matchen. Notera att biljetter till matchen inte ingår i säsongskortet.

Köp biljetter till matchen här.

Biljett till matchen ingår inte i säsongskortsköpet.

Det kommer inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på träningsmatchen. Detta enligt polismyndighetens beslut. Till följd av detta uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till söndagens match då dessa inte kommer få tas med in på arenan. Ingen effektförvaring finns dessvärre tillgänglig till matchen.

Ett förtydligande vad väskförbudet innefattar i praktiken finner ni på polismyndighetens hemsida under frågor och svar.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för barns skötväska.

Matchen börjar: 13.00.
Entréerna öppnar: 12.00.

Entréer och sektioner: till söndagens träningsmatch är endast den västra läktaren öppen och entré D gäller för samtliga grönvita supportrar. En karta med entréer hittar du här.

Kiosker med snabbmatsförsäljning finns tillgängliga bakom västra läktaren.

Vi ses på plats. Forza Bajen!

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr