10 maj 2024

Publikinformation: IFK Norrköping borta

Annons
banner
Annons
banner

På söndag ställs Hammarby mot Norrköping på bortaplan och återigen kommer tusentals grönvita att stötta laget på plats. Här är samlad publikinformation inför ditt besök i Östergötland.

Arena- och biljettinformation

Namn: Platinum Cars Arena.
Adress: Ektorpsgatan 1, Norrköping.
Kapacitet: Cirka 17 000.

Matchstart: 14.00.
Entréerna öppnar: 12.30.

Hammarbys tilldelade sektioner består av en ståplats på södra kortsidan (Q-R) med 2000 platser, samt sittplatssektioner på sektionerna O och S på östra sidan.

Entréer:

Bortastå: Entré 3.
Sittplats: Entré 4 för sektion S och entré 7 för sektion O.

Förköp: På denna länk – endast sittplatsbiljetter finns tillgängliga.
Biljettköp på plats: Nej, endast förköp.
Supporterkort: Bortakortet scannas vid i entrén.

Då det kan bli köbildning utanför entrén ber vi er att komma i tid till arenan och respektera IFK Norrköpings personal.

Service och säkerhet

Totalt väskförbud gäller på matchen

Det kommer inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på matchen. Detta enligt polismyndighetens beslut. Till följd av detta uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till bortamatchen då dessa inte kommer få tas med in på arenan. Ingen effektförvaring finns dessvärre tillgänglig.

Ett förtydligande för vad väskförbudet innefattar i praktiken finner ni på polismyndighetens hemsida under frågor och svar. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för barns skötväska.

Bilparkering: Finns i anslutning till bortaentrén.

Bussparkering: Inne i säkerhetszonen som ligger i direkt anslutning till entré 3. Bussar som inte får plats parkeras på Ektorpsgatan, i anslutning till entré 3.

Infart via Söderleden (trafikplats Skarphagen) in på Skarphagsleden, vidare in på Ektorpsgatan. Oavsett om du planerar en annan plats för samling innan match, så är denna färdväg att rekommendera vid resa med buss till arenan även från de centrala delarna i Norrköping.

Mat och dryck: Kiosk med sedvanligt utbud finns i anslutning till läktaren.
Betalning: Kort. Kontantfri arena.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam, och pissoarer.

Samlingskrog: Hugos på Slottsgatan 118 håller öppet för bajare från klockan 11.

Vi ber er respektera hemmalagets arena och personal. All skadegörelse i samband med insläpp och på sektionen kommer debiteras Hammarby Fotboll. Kostnaderna för skadegörelse uppgick till miljonbelopp förra året, låt oss sänka dessa onödiga kostnader för klubben tillsammans.

Hammarby Fotboll på plats: Säkerhetsansvarig och SLO finns på plats för service till supportrar. Kontakt till säkerhet är evenemang@hammarbyfotboll.se. Kontakt till SLO på matchdag: 073-229 56 66. Kontakt innan matchdag: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr