11 november 2023

Publikinformation inför årets sista hemmamatch

Annons
banner
Annons
banner

På söndagseftermiddagen avslutas säsongen för Hammarbys del. BK Halmstad kommer på besök för den sista omgången i Allsvenskan och i skrivande stund har upp mot 24 000 säkrat plats – och ifall du tillhör de som har biljett så får vi påminna om att ta med halsduken. Det kommer inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på arenan efter tidigare beslut från Polismyndigheten. I artikeln finns samlad information inför ditt besök.

Under förra veckan mottog Hammarby Fotboll ett bevis om anmälan från polismyndigheten rörande söndagens match mellan Hammarby och BK Halmstad. I den framgår att det inte kommer vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på den allmänna sammankomsten. Läs mer om beslutet här.

I beslutet framgår följande:

”Det är inte tillåtet att ta med väskor in på den allmänna sammankomsten. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Väskor som är tillåtna ska kontrolleras innan besökaren går in på sammankomsten.”

Generell publikinformation för arenan finns alltid på denna länk.

Köp biljetter till matchen här.

Matchen börjar: 15.00.
Entréerna öppnar: 14.00.

Stort tack för stödet i år! Vi fortsätter guldfirandet under årets sista hemmamatch. Under halvtidspausen lyfter vi bucklan tillsammans med damlaget. Vi ses på plats!

Vidare uppmanar och vädjar vi till alla som ska besöka matchen:

Tänk på att planera din färdväg i god tid. Kommer man mindre än en halvtimme innan avspark riskerar man att missa början på matchen. Inpasseringskontrollerna kommer att ta längre tid än vanligt.

Ta hand om varandra i entréerna och tryck inte på, då supportrar framför i kön kan komma i kläm.

Entréer och sektioner: På biljetten står vilken entré som gäller för dig. Karta med entréer hittar du här.

Mat och dryck:
Plan 4 (nedre etage): Kiosker och snabbmatsförsäljning hittar du bakom västra, östra och norra läktarna.
Plan 5 (mellanetage, sektion 210-224): Kiosker, snabbmat och bar.
Plan 6 (övre etage): Kiosker och snabbmat bakom västra, östra och norra läktarna.

På arenatorget finns Intersport och Bajen Premium på plats och säljer grönvita supporterartiklar, denna gång är det lagerrensning och fyndläge!

Varmt välkommen att ladda upp på årets sista Bajen Bar inför söndagens hemmamatch! Tre timmar före avspark, klockan 12.00, öppnar portarna till hela Tolv Stockholm. På scen intervjuas Johan Lager och Mikael Hjelmberg. Mot uppvisande av matchbiljett får du 15 procent på mat och aktiviteter. Vi ses där!

Forza Bajen!

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr