15 juli 2023

Publikinformation: Kalmar FF hemma

Annons
banner
Annons
banner

I morgon tar Hammarby emot Kalmar FF, i den första hemmamatchen sedan uppehållet. Upp mot 25 000 har redan säkrat biljett och om du är en av de som ska se drabbningen på plats, så kan du ta del av samlad publikinformation nedan.

Avspark: 15.00
Entréerna öppnar: 14.00. På biljetten står vilken entré som gäller för din plats.
Biljetter: Förköp sker på denna länk.

Souvenirförsäljning: Intersport och Bajen Premium har försäljning i arenaområdet med start 12.00.

Bajen Bar slår upp portarna tre timmar före avspark, klockan 12.00, och är som bekant utökat till hela Tolv Stockholm. Mot uppvisade av din matchbiljett fås 15 procent på mat och aktiviteter. Vi ses där!

Hämta ut din matchbiljett till Twente borta. Innan matchen kan du kvittera ut din biljett till Twente borta mot uppvisande av vouchern du fick vid köpet. De finns att hämta i “Globens biljettkassor” (mitt emot Globen Food Market, gamla McDonalds) mellan 12.00-15.00. Om du själv inte har möjlighet att hämta biljetten kan du skicka en vän att göra det. Det är då viktigt att din kompis kan visa upp vouchern.

Observera att du kommer kunna hämta ut din biljett på plats i Enschede på matchdag. Mer information om plats och tid för detta kommer att kommuniceras inom kort.

All generell publikinformation för Tele2 Arena finns här.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr