18 augusti 2023

Publikinformation: KFF borta

Annons
banner
Annons
banner

På söndag står bortamötet med Kalmar FF på programmet. Här är samlad publikinformation för dig som ska stötta Bajen på plats i Kalmar.



Arena- och biljettinfo:

Namn: Guldfågeln Arena.
Kapacitet: Cirka 11 000.

Guldfågeln Arena, som du hittar på Trångsundsvägen 40 i Kalmar, rymmer 10 605 varav 1150 på den norra kortsidans bortastå. Kalmar FF har även öppnat upp sektion M (bortasitt), över bortasektionen på norra läktaren, och där ryms ytterligare 400 grönvita. Till sektionerna kommer du via entré på norra kortsidan – arenaöversikt finns nedan.

Biljettköp och entré

Förköp görs denna länk. Inga biljetter säljs på plats.

Ståplats
Vuxen: 180 kronor.
Ungdom (5-17 år): 105 kronor.
Barn (0-5 år): Gratis.

Sittplats
Vuxen: 290 kronor.
Barn/ungdom till och med 17 år: 175 kronor.
Student/Pensionär: 180 kronor.

Matchstart: 17:30.
Entréerna öppnar: 16:30.

Supporterkort: Bortakortet prickas av i entrén.

Service

Mat och dryck: Kiosk med sedvanligt utbud.
Betalning: Kort och Swish.
Toaletter: Fasta toaletter för både herr och dam, och pissoarer.

Parkering: Personbilsparkering i anslutning till Gasten IP.

Res med Bajen Fans: Boka bussresa här.

Samlingspub: O‘Learys på Larmtorget 4.

Hammarby Fotboll på plats: En SLO och två säkerhetsansvariga finns på plats för service till supportrar. Kontakt till säkerhet är evenemang@hammarbyfotboll.se eller Göran Rickmer: 070-325 88 22. SLO: 073-229 56 66.

Tack, uppmaning och information

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Kalmar för att stötta laget på bortaplan.

Vi ber er att visa respekt för matchen och inte utsätta spelare, personal eller motståndarsupportrar för något. Vi ber också om att inte sätta upp klistermärken eller orsaka annan skadegörelse, det medför kostnader för Hammarby Fotboll. Det är många känslor i luften vid bortamatch och vi uppmanar till ett värdigt beteende och ni tar hand om varandra på stan och på läktaren.

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis m.m. För att veta vad som vi kan förbättra är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail eller ta kontakt innan/på/efter match.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr