11 juni 2023

Publikinformation: KIF borta

I dag återgår Hammarby till damallsvenskt spel, efter tisdagens bärgade cuptitel. Någon serievardag går det knappast att tala om – oerhört viktiga poäng står på spel för att hänga på i toppen, med ledande finalmotståndaren Häcken och de andra konkurrenterna. Ett rejält bortafölje väntas till Behrn Arena och i artikeln finns samlad publikinformation för dig som ska sjunga fram Bajen på plats i Närke.

Arenainfo

Namn: Behrn Arena.
Adress: Rudbecksgatan 52.
Läktarsektion för Hammarbypublik: Hammarbys tilldelade sektion tar 400 personer.

Fri entré gäller till denna match.

Bortasektion: Sektion A.
Entrén öppnar: 14.00.
Avspark: 15.00.

Service

Mat och dryck: Kiosk med basutbud inklusive korv med bröd.
Toaletter: Fasta toaletter, både pissoar och vanlig. Uppmärkt damtoalett.
Bilparkering: KIF Örebro hänvisar bilister att parkera vid Coop Österplan som ligger cirka 400 meter från arenan, samt i de centrala delarna av Örebro (Kungsgatan) där det finns ett parkeringshus.
Bussparkering: Ingen parkering tillhandahålls.

Henric Wauge

Resor och supportersamling

Resor: En fullbokad supporterbuss i Hammarbyklanens regi. Det finns också flertalet tågalternativ med vettiga avgångs- och ankomsttider. Hos Bajenland på Facebook kan du också erbjuda och hitta plats i bil.

Supportersamling: Krogen Stora Örebro på Stortorget 4 håller öppet för bajare, på 10-15 minuters promenadavstånd till arenan. Samlingen börjar runt 11.00 och promenixen till Behrn Arena avgår kring 14.00.

Hammarby Fotboll på plats

En SLO och en säkerhetsansvarig. Kontakt till SLO på matchdag: 0732295666. Kontakt innan matchdag: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se

Tack, uppmaning och information

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Örebro för att stötta laget till tre poäng.

Vi ber er att inte sätta upp klibbor då dessa tas ned efter varje match och även orsakar kostnader för Hammarby Fotboll. Framförallt ber vi också om respektfullt beteende gentemot andra supportrar och spelet på planen.

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållanden på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se, eller att ta kontakt innan/på/efter match.

Foto överst: Peter Jonsson

Nyheter

Dam