24 april 2023

Publikinformation: Linköping borta

Klockan 19.00 i kväll tar sig Hammarby an likaledes obesegrade Linköping, på skådeplatsen som sedan nyss lystrar till namnet Bilbörsen Arena. Här är samlad publikinformation för dig som ska stötta Bajen på plats. Observera att insläppet för Bajensupportrar är ändrat till entré 3, i anslutning till bortasektionen på huvudläktaren.

Arena- och biljettinfo

Namn: Bilbörsen Arena.
Publikkapacitet: 7400.
Bortasektionens placering: A.
Förköp: Biljetter till bortasektionen säljs på denna länk.

Biljettköp på arenan: Nej, endast förköp.
Entré: Entré 3 – observera ändringen.
Entréerna öppnar: 18.00.

Biljettpriser på bortasektionen
Vuxen: 120 kronor.
Student: 70 kronor.
Ungdom (13-19): 70 kronor.
Pensionär: 70 kronor.
Barn 3-12: 40 kronor.
Barn 0-2 år: Gratis.a

Hitta till arenan: Bilbörsen Arena ligger i Kallerstad i närheten av Linköpings resecentrum, cirka två kilometers gångväg från järnvägs- och busstation. Klicka här för karta. Till och från Bilbörsen Arena tar du dig enklast via buss eller promenad. Då det även finns gott om parkeringsplatser i direkt närhet till arenan går det bra att ta sig dit via bil. De busslinjer som går till arenan är 13, 509 och 513. Närmaste hållplats heter Linköping Arena.

Hammarby Fotboll på plats: En SLO och en säkerhetsansvarig finns på plats för service till supportrar. Kontakt med SLO på matchdag: 0732295666. Kontakt innan matchdag: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se.

Tack, uppmaning och information

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Linköping för att stötta laget till tre poäng.

Vi ber om att inte sätta upp stickers eller utföra annan skadegörelse som medför kostnader för Hammarby Fotboll. Vi ber också om visad respekt för spelet på planen, andra supportrar, spelare och funktionärer.

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se. Det går även bra att ta kontakt innan/på/efter match.

Foto överst: Henric Wauge

Nyheter

Dam