16 september 2023

Publikinformation – MFF hemma

Annons
banner
Annons
banner

På söndag 15.00 är det dags för hemmamöte med Malmö FF på Tele2 Arena. Matchen närmar sig slutsålt då över 29 000 säkrat plats. Här finner du samlad information för dig som ser matchen på plats – tänk på att planera din färdväg i god tid då inpasseringskontrollerna kommer att ta längre tid än vanligt. Läs mer nedan.

Generell publikinformation för arenan finns alltid på denna länk.

Köp biljetter till matchen här.

Matchen börjar: 15.00.
Entréerna öppnar: 14.00.

Vidare uppmanar och vädjar vi till alla som ska besöka matchen:

Tänk på att planera din färdväg i god tid. Kommer man mindre än en halvtimme innan avspark riskerar man att missa början på matchen. Inpasseringskontrollerna kommer att ta längre tid än vanligt.

Till följd av det förhöjda säkerhetsläget i Sverige vill vi på Hammarby Fotboll ödmjukt påminna alla er som ska på söndagens match, om att väskor större än 40 x 40 x 20 centimeter inte får tas med in på arenan. Mer information om föremål som inte får tas med in på arenan finner du här. Lämna helst väskor och ryggsäckar hemma för att minska tiden vid inpasseringskontrollen.

Ta hand om varandra i entréerna och tryck inte på, då supportrar framför i kön kan komma i kläm.

Om du mot all förmodan måste ha med dig en väska går den att lämna in i Gate 5, Aviici Arena (Globen) där det finns en gratis effektförvaring för att lämna in tillhörigheter som inte kommer in på arenan. Observera att detta endast gäller för hemmasupportrar.

Entréer och sektioner: På biljetten står vilken entré som gäller för dig. Karta med entréer hittar du här.

Mat och dryck:
Plan 4 (nedre etage): Kiosker och snabbmatsförsäljning hittar du bakom västra, östra och norra läktarna.
Plan 5 (mellanetage, sektion 210-224): Kiosker, snabbmat och bar.
Plan 6 (övre etage): Kiosker och snabbmat bakom västra, östra och norra läktarna.

Varmt välkommen att ladda upp på expanderade Bajen Bar inför söndagens derby! Tre timmar före avspark, klockan 12.00, öppnar portarna till hela Tolv Stockholm. Från klockan 13 intervjuas Vilde Hasund, Jocke Ståhl samt Richard Magyar. Mot uppvisande av matchbiljett får du 15 procent på mat och aktiviteter. Vi ses där!

Om vädret tillåter håller Bara Bajare supporterbaren öppen på Slakthustaket från klockan 11.

Forza Bajen!

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr