2 mars 2024

Publikinformation – Mjällby hemma

Annons
banner
Annons
banner

På måndag avslutas gruppspelet i Svenska Cupen med en avgörande match mot Mjällby. Här är samlad publikinformation för dig som sjunger fram Bajen på plats. Taket på arenan är stängt och totalt väskförbud gäller på matchen.

Avspark: 18.30.
Entréerna öppnar: 17.30. På biljetten står vilken entré som gäller för din plats.
Biljetter: Förköp sker på denna länk.

Biljett till matchen ingår för dig som har säsongskort till Allsvenskan 2024. Den finns laddad på ditt fysiska och ditt digitala säsongskort.

Har du säsongskort men kan inte gå – låt inte din plats stå tom!

Om du är säsongare och inte har möjlighet att gå på matchen – glöm inte att du kan skicka biljetten vidare till en vän. Läs mer här.

Totalt väskförbud gäller på matchen

Det kommer inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på matchen. Detta enligt polismyndighetens beslut. Till följd av detta uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till måndagens match då dessa inte kommer få tas med in på arenan. Ingen effektförvaring finns dessvärre tillgänglig till matchen.

Ett förtydligande vad väskförbudet innefattar i praktiken finner ni på polismyndighetens hemsida under frågor och svar.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för barns skötväska.

Taket på arenan är stängt under gruppspelsmatcherna i Svenska Cupen vilket resulterar i cirka 17 grader inne på Tele2 Arena.

Souvenirförsäljning: Intersport har försäljning i arenaområdet inför matchen.

Årets första Bajen Bar! Varmt välkommen att ladda upp på årets första Bajen Bar inför måndagens hemmamatch! Klockan 16.00, öppnar portarna till hela Tolv Stockholm. Från klockan 17 intervjuas Mikael Hjelmberg och Mattias Fri på scen. Mot uppvisande av matchbiljett får du 15 procent på mat och aktiviteter. Vi ses där!

50/50-lotterna tillbaka - nu i digitalt format. 50/50-lotteriet är ett lotteri där hälften av intäkterna går till vinstpotten, och överskottet går till Hammarbys ungdomsverksamhet. Varje lott kostar 25 kronor. Nytt för i år är att du köper din lott med mobiltelefonen via en QR-kod som tillhandahålls av biljettförsäljaren. Köp dina lotter av våra lotterisäljare. Dessa är utspridda i Arenaområdet vid Tele2 Arena, Gullmarsplan och på Södermalm i god tid innan avspark.

All generell publikinformation för Tele2 Arena finns här.

Vi ses på plats. Forza Bajen!

Foto: Henric Wauge

Nyheter

Herr