14 maj 2023

Publikinformation: Piteå borta

Hammarby kommer att ha läktarstöd på dubbla fronter i dag, trots krock med herrderby och den längsta distansen för en bortaresa under hela det allsvenska året. Här är samlad publikinformation för dig som sjunger fram Bajen på LF Arena – där det vankas renskavskebab.

Arena, biljetter och service

Avspark sker 15.00 medan entréerna öppnar 14.00.

Biljetter: Förköp på denna länk. Plåtar säljs även via två kassor vid entrén, med betalning via Swish eller med kontanter – ej med kort.

Biljettpriser

Vuxen: 150 kronor.
Pensionär eller studerande med CSN-kort: 100 kronor.
Barn och ungdomar upp till 16 år: Gratis.

Piteå IF har avsatt sektion C för gästande supportrar. Man kommer att tillhandahålla en läktarvärd som hjälper till att anvisa denna plats.

På den sida av arenan där bortasektionen ligger finns en kiosk. Utbudet består av hamburgare, läsk, kaffe, kaka och godis. På arenan säljs även renskavskebab för den som vill maxa den norrbottniska vistelsen.

Parkering finns i direkt anslutning till entrén.

Tack, uppmaning och information

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Piteå för att stötta laget mot tre viktiga poäng.

Vi ber er att inte sätta upp stickers eller orsaka annan skadegörelse, det medför kostnader för Hammarby Fotboll.

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållande på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se eller ta kontakt innan/på/efter match.

Foto: Henric Wauge

Nyheter

Dam