29 mars 2024

Publikinformation: Hemmapremiären mot Kalmar FF

Annons
banner
Annons
banner

På söndag vankas det äntligen seriepremiär när Allsvenskan inleds för Bajens del hemma mot Kalmar FF inför ett slutsålt Tele2 Arena! Här är samlad publikinformation för dig som sjunger fram Bajen på plats – avspark sker 14.00, taket på arenan är öppet och det totala väskförbudet gäller fortsatt. Entréerna till arenan öppnar redan 12.30, det vill säga en kvart efter att supportrarnas promenad avgår från “Medis” – vilket du även hittar mer om här intill.

Avspark: 14.00.
Entréerna öppnar: 12.30. På biljetten står vilken entré som gäller för din plats. Kom i tid för att undvika köer, kommer du mindre än en kvart innan avspark riskerar du att missa början på matchen.
Biljetter: Matchen är slutsåld. Håll utkik för biljetter i Gröna Marknaden.

Har du säsongskort men kan inte gå – låt inte din plats stå tom!

Om du är säsongare och inte har möjlighet att gå på matchen – glöm inte att du kan skicka biljetten vidare till en vän. Läs mer här.

Här hittar du ditt digitala säsongskort.

Totalt väskförbud gäller på matchen

Det kommer inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på matchen. Detta enligt polismyndighetens beslut. Till följd av detta uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till söndagens match då dessa inte kommer få tas med in på arenan. Ingen effektförvaring finns dessvärre tillgänglig till matchen.

Ett förtydligande vad väskförbudet innefattar i praktiken finner ni på polismyndighetens hemsida under frågor och svar.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för barns skötväska.

Inför avspark hålls traditionsenligt en tyst minut för avlidna supportrar som gått bort under fjolåret. Vi ber er vänligen att respektera detta.

Taket på arenan är öppet.

Souvenirförsäljning: Intersport och Bajen Premium har försäljning i arenaområdet inför matchen med grönvita nyheter och rea!

Ingen Bajen Bar hålls inför premiärmatchen.

50/50-lotterna tillbaka - nu i digitalt format. 50/50-lotteriet är ett lotteri där hälften av intäkterna går till vinstpotten, och överskottet går till Hammarbys ungdomsverksamhet. Varje lott kostar 25 kronor. Nytt för i år är att du köper din lott med mobiltelefonen via en QR-kod som tillhandahålls av biljettförsäljaren. Köp dina lotter av våra lotterisäljare. Dessa är utspridda i arenaområdet vid Tele2 Arena, Gullmarsplan och på Södermalm i god tid innan avspark.

Bajenhäftet

Bajenhäftet är ett kuponghäfte fyllt med erbjudanden och säljs av Hammarbys ungdomslag. Det kommer att kosta 300 kronor och 150 kronor av dessa går oavkortat tillbaka till föreningens lag. Fem kronor per sålt häfte går även tillbaka till Samhällsmatchen och våra samhällsinitiativ. Även häftet säljs i arenaområdet vid Tele2 Arena, Gullmarsplan och på Södermalm i god tid innan avspark.

Traditionsenligt kommer Hammarby-supportrar att promenera gemensamt, från Medborgarplatsen till arenan, och här kan du läsa ett antal saker som vi ber alla att ha i åtanke. Promenaden inleds 12.15 från Björns Trädgård med omgivningar.

Efter premiären har vi en cupsemifinal att se fram emot på andra sidan bron. Damerna ställs mot BK Häcken med avspark 18.00 – över 2000 har redan säkrat plats. Lös plåten här!

All generell publikinformation för Tele2 Arena finns här.

Vi ses på plats. Forza Bajen!

Nyheter

Herr