17 maj 2024

Publikinformation till söndagens derby

Annons
banner
Annons
banner

På söndag 14.00 sparkas hemmaderbyt mot AIK igång på Tele2 Arena. I vanlig ordning skiljer sig ett derbybesök på arenan åt, jämfört med andra tävlingsmatcher. Här är information kring detta – och det gäller bland annat att entréerna öppnar redan 12.30, tänk på att planera din färdväg i god tid då inpasseringskontrollerna kommer att ta längre tid än vanligt – det totala väskförbudet gäller fortsatt. Läs mer nedan.

Generell publikinformation för arenan finns alltid på denna länk.

Matchen börjar: 14.00.
Entréerna öppnar: 12.30. På biljetten står vilken entré som gäller för din plats. Kom i tid för att undvika köer, kommer du mindre än en kvart innan avspark riskerar du att missa början på matchen.
Biljetter: Matchen är slutsåld. Håll utkik för biljetter i Gröna Marknaden.

Har du säsongskort men kan inte gå – låt inte din plats stå tom!

Om du är säsongare och inte har möjlighet att gå på matchen – glöm inte att du kan skicka biljetten vidare till en vän. Läs mer här.

Här hittar du ditt digitala säsongskort.

Hammarbys supportrar kommer från norr (Globen, Gullmarsplan, Skärmarbrink) och går hem norrut efter matchen.

Gästande supportrar kommer till arenan söderut från Blåsuts tunnelbanestation. Entréerna O och K gäller för er som ska stå på övre etage, och P för er som står på södra nedre.

Entréer och sektioner: På biljetten står vilken entré som gäller för ingång. Karta med entréer hittar du här.

Totalt väskförbud gäller på matchen

Det kommer inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på matchen. Detta enligt polismyndighetens beslut. Till följd av detta uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till söndagens match då dessa inte kommer få tas med in på arenan. Ingen effektförvaring finns dessvärre tillgänglig till matchen.

Ett förtydligande vad väskförbudet innefattar i praktiken finner ni på polismyndighetens hemsida under frågor och svar.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för barns skötväska.

Taket på arenan är öppet.

Souvenirförsäljning: Intersport och Bajen Premium har försäljning i arenaområdet inför matchen med grönvita nyheter från tre timmar innan match. Shopen har även öppet en timme efter att domaren blåst för full tid, där du kan hämta dina inhandlade produkter även efter matchen.

Bollservice står tjejer och killar från klubbens ungdomslag för.

Supportrarnas Matchprogram köper du av säljarna utanför arenan och på Södermalm.

Besök Bajen Bar inför hemmamatchen! Klockan 12.00 slås dörrarna upp till hela Tolv Stockholm, om du är medlem i Hammarby IF FF eller har matchbiljett får du 15 procent rabatt på mat och aktiviteter. Jusef Erabi och Kennedy Bakircioglu intervjuas på scen!

Köp 50/50-lotterna i digitalt format. 50/50-lotteriet är ett lotteri där hälften av intäkterna går till vinstpotten, och överskottet går till Hammarbys ungdomsverksamhet. Varje lott kostar 25 kronor. Nytt för i år är att du köper din lott med mobiltelefonen via en QR-kod som tillhandahålls av biljettförsäljaren. Du köper dina lotter av våra lotterisäljare som är utspridda i arenaområdet vid Tele2 Arena, Gullmarsplan och på Södermalm innan avspark.

Bajenhäftet är ett kuponghäfte fyllt med erbjudanden och säljs av Hammarbys ungdomslag. Det kommer att kosta 300 kronor och 150 kronor av dessa går oavkortat tillbaka till föreningens lag. Även häftet säljs i arenaområdet vid Tele2 Arena, Gullmarsplan och på Södermalm i god tid innan avspark.

Mat och dryck finns i kioskerna bakom läktaren.

Vid derbyn tillhandahålls endast folköl i publika utrymmen.

Glöm inte att på Hammarbys klacksektioner förväntas du bidra till stämningen.

Vi ses på plats. Forza Bajen!

Nyheter

Herr