7 juni 2024

Publikinformation: Växjö hemma – fortsatt väskförbud på Kanalplan

I morgon är det dags för återstart i OBOS Damallsvenskan när Bajen tar emot Växjö DFF på Hammarby IP. Avspark sker 15.00 och här hittar du generell information inför ditt besök. Observera att det totala väskförbudet återigen gäller på Kanalplan.

Arena- och biljettinformation

Avspark: 15.00.
Entréerna öppnar: 14.00.
Förköp av biljetter: På denna länk.

På biljetten står vilken entré som gäller för ingång. Övre entrén, via gångbron, leder endast till västra läktaren. Nedre entrén via stentrappan leder till såväl östra som norra och södra läktarna.

Ladda gärna ner din biljett i telefonen inför matchen för att minska tiden för insläppet – här hittar du dina digitala biljetter/säsongskort.

Totalt väskförbud gäller återigen på Kanalplan

Frågan kring väskförbudet har tagit sina turer – från totalförbud till tillåtelse att medföra mindre väskor vid damlagets matcher, men kort senare trädde totalförbudet åter i kraft. I veckan kom nytt beslut från Polismyndigheten där totalförbudet vidhålls. Läs mer här.

Det kommer därmed inte vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på matchen. Till följd av detta uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till lördagens match då dessa inte kommer få tas med in på Hammarby IP. Ingen effektförvaring finns dessvärre tillgänglig till matchen.

Ett förtydligande vad väskförbudet innefattar i praktiken finner ni på polismyndighetens hemsida under frågor och svar.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för barns skötväskor.

Intersport har försäljning på Hammarby IP intill Gula villan.

Generell publikinformation för Hammarby IP finns alltid samlad på denna länk.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Dam