25 juni 2023

Publikinformation: Vittsjö borta

I dag är det dags för bortamatch i norra Skåne, där Vittsjö GIK tar emot Bajen på ortens Idrottspark. Här är samlad information för dig som ska stötta Hammarby på plats.

Supporterresa och samling

Skånebajarna väntas även de sluta upp starkt från närmre håll – håll utkik här för samåkning.

Supportersamling: Grönvita är välkomna till Vittsjö Bar & Pizzeria på Hässleholmsvägen 3. Haket öppnar 11.30, och vill man ta ett glas innan den cirka 25 minuter långa promenaden till arenan så går det bra från 12.30.


Tack, uppmaning och information

Hammarby Fotboll välkomnar och tackar dig supporter som reser till Örebro för att stötta laget till tre poäng.

Vi ber er att inte sätta upp klibbor då dessa tas ned efter varje match och även orsakar kostnader för Hammarby Fotboll. Framförallt ber vi också om respektfullt beteende gentemot andra supportrar och spelet på planen.

Vi jobbar ständigt med att förbättra förutsättningarna för Hammarbyfans som åker på bortamatch, vilket gäller allt från förhållanden på arenorna och Hammarby Fotbolls närvaro till bemötande från polis med mera. För att vi ska veta vad vi kan förbättra, är det viktigt att du som supporter hör av dig. Har du synpunkter och/eller idéer från detta besök är du välkommen att höra av dig till SLO på mail: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se, eller att ta kontakt innan/på/efter match.

Hammarby Fotboll på plats

En SLO och en säkerhetsansvarig. Kontakt till SLO på matchdag: 0732295666. Kontakt innan matchdag: jonas.myrstedt@hammarbyfotboll.se

Foto: Henric Wauge

Nyheter

Dam