9 juli 2024

Så hittar du statistikrapporterna från våra matcher

Annons
banner
Annons
banner

Den här säsongen har vi valt att göra matchrapporterna från Twelve Football tillgängliga för allmänheten. Sen en tid tillbaka är statistikrapporterna från våra A-lags seriematcher integrerad på matchsidan.

På matchsidan under fliken "Matchanalys" hittar du rapporterna från Twelve efter varje match. Oftast tar det runt ett dygn från att matchen slutat till att analysen är färdig. Här hittar du den senaste matchen, mot GAIS.

För herrarnas matcher finns också liverapportering på samma sida. Det är ännu inte automatiserat på damernas matcher.

Varför gör vi detta?

Presentationen av djupare matchstatistik från våra representationslags seriematcher ligger i linje med den transparens som genomsyrar vår sportliga strategi. Föreningens medlemmar ges insikt i hur väl våra lag uppfyller vår spelstil. Den data som presenteras är inte hemlig, utan finns sedan tidigare tillgänglig via olika leverantörer och såväl motståndarlag, journalister och många andra har redan de insikter som vi genom dessa rapporter kan lyfta fram.

Så har vi valt vad vi mäter

Mätpunkterna har valts ut för att utvärdera hur våra lag förhåller sig till den spelstil som vi har valt och hur effektivt vårt spel är i förhållande till att skapa och förhindra målchanser. 

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Hammarby

Herr