18 december 2023

Säsongskort 2024: Köförsäljningen är igång

Annons
banner
Annons
banner

Den 18 december och 19 december är det dags för köförsäljning. Här sker tilldelning av platser för dig som står i vår säsongskortskö för herrarnas hemmamatcher. Fördelningen av platser sker i turordning – läs mer här. Om du blir tilldelad en plats kommer du att bli kontaktad via mejl med en förfrågan om att acceptera platsen.

Det här ingår i säsongskortet till Allsvenskan 2024

  • 15 hemmamatcher i Allsvenskan
  • De två inledande hemmamatcherna i Svenska Cupens gruppspel
  • Medlemskap i Hammarby IF FF

Betalningsalternativ

AXS erbjuder betalningsalternativ via Klarna. Där kan du välja direktbetalning med kredit- och betalkort, internetbank, Swish, faktura (30 dagar kostnadsfritt) samt delbetalning.

Hade du inget säsongskort 2023 men vill köpa för 2024?

Herrarnas säsongskort är för närvarande fullbokade då vi sålde maxantalet på 16 000 säsongskort inför säsongen 2023. Om du inte haft säsongskort under denna säsong kan du ställa dig i vår säsongskortskö. De platser som eventuellt inte blir förnyade tilldelas först till dem som står i kön i tur och ordning.

Vill du inte stå i kö får du hoppas att det finns platser kvar när nyförsäljningen startar. Den startar endast om vi inte sålt samtliga 16 000 säsongskort under förnyelse- samt köperioden.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr