9 mars 2024

Selini efter BK Häcken – "Fortsätter arbeta med alla delar"

Annons
banner
Annons
banner

På lördagen reste Bajens herrar till Göteborg för att träningsmatcha mot BK Häcken på Gothia Park Academy. Matchen slutade 2-1 till hemmalaget. Nedan följer David Selinis tankar efter slutsignal.

- Jag tycker att vi har ett stort spelövertag i första halvlek men blir straffade i ytan bakom oss på båda deras mål. De har fler lägen från liknande situationer, så där var vi inte tillräckligt bra. Vi kontrollerar den delen bättre i andra halvlek men jag tycker att spelet i andra halvlek blir hackigt från båda lagen med många byten och fasta situationer.

- Vi pratar om att bli bättre i alla delar och tyckte att matchen senast var bra vad gäller vårt försvarsspel och hur vi förflyttar bollen mellan oss. Där ville vi fortsätta se en stegring. Med bollen tycker jag att vi var ganska bra idag och fortsätter ta steg, men vi blandade och gav i vårt defensiva spel. Där måste vi fortsätta jobba för att bli bättre fort.

- Speluppbyggnaden är bra, vi har många situationer runt deras box i första halvlek, trots att de försvarar väldigt lågt med många spelare och gör det svårt för oss. Stundtals är vårt presspel också bra. Vi hade större utmaningar i hur vi hanterade deras löpningar bakom oss, så där måste vi bli bättre. Vi fortsätter arbeta med alla delar. Det är den enda vägen framåt för oss - att bli bättre på allt.

Se sammandraget från matchen:

Nyheter

Herr