1 februari 2024

Sesol blir huvudpartner till herrlaget

Annons
banner
Annons
banner

Det är med stor glädje vi kan berätta att vår partner Sesol från och med säsongen 2024 utökar sitt engagemang i Hammarby Fotboll. Sesol kliver in som huvudpartner till herrlaget och deras logotyp fortsätter att pryda matchdräkten på vänster och höger axel.

– Vi är mycket glada och stolta över att nu vara huvudpartner till Hammarby Fotboll. Genom detta nya partnerskap kan vi fördjupa vårt engagemang i något som vi alla håller kärt – idrotten. Vi ser verkligen fram emot ett soligt 2024 med spännande fotboll tillsammans med Hammarby, säger Kevin Larsson, marknadschef på Sesol.

Det är med stor glädje att Sesol nu väljer att ta steget upp som huvudpartner till Hammarby Fotboll! Sesol har på kort tid blivit marknadsledande i sin bransch och är uppe i en häftig och imponerande resa som vi får vara en del av vilket känns väldigt inspirerande. Tillsammans ska vi fortsätta att utveckla ett ännu mer hållbart samarbete. Stort tack Sesol för förtroendet! Säger Tomas Lindgren, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

Om Sesol:

Sesol är en engagerad helhetsleverantör av solceller, elbilsladdare och batterier för solenergi. Som en framstående aktör i branschen har vi fokuserat på att bygga upp vår kompetens internt för att tryggt och säkert leverera anläggningar till våra kunder varje dag. Sesol är stolt partner till Hammarby Fotboll och delar en gemensam grund i respekt, ambition och framtidstro. Tillsammans strävar vi mot en grönare framtid. Läs mer här.

För mer information om samarbetet kontakta:

Tomas Lindgren, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

tomas.lindgren@hammarbyfotboll.se

+46 (0)76 347 9214

Kevin Larsson, marknadschef på Sesol.

kevin@sesol.se

+46 (0) 76 002 6841

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr