12 december 2023

Sista dagen på förnyelseperioden

Annons
banner
Annons
banner

Förnyelseperioden lider mot sitt slut. I dag är sista dagen att förnya din plats till 2024 innan platsen går vidare till personer i kö. Se till att säkra din plats innan i kväll 23.59. Vi har nu passerat 13 000 och 500 förnyade säsongskort för Allsvenskan respektive OBOS Damallsvenskan.

Förnya ditt säsongskort till Allsvenskan här.

Förnya ditt säsongskort till OBOS Damallsvenskan här.

Frågor?

Mer information och svar på vanliga frågor gällande säsongskort finner du på vår FAQ.

Se öppettiderna för vårt servicecenter nedan.

Hålltider för hela säsongskortsförsäljningen och information om vad de olika säljintervallerna innebär:

23 november - 12 december: Förnyelseperiod

Här har du möjlighet att betala för dina platser till herrarnas och damernas hemmamatcher från föregående säsong samt att byta plats bland de som är lediga på arenan. Här går det även att ändra priskategori från ordinarie pris till reducerat, eller tvärtom.

I och med att vi nått taket och sålt 16 000 säsongskort för herrarnas hemmamatcher, vilket är vår maxkapacitet, finns det ingen möjlighet att addera platser på din bokning under förnyelsen. Det enda sättet att få chans att köpa fler säsongskort är att ställa sig i säsongskortskön, eller att invänta eventuell nyförsäljning. De platser som eventuellt inte blir förnyade släpps först till dem i kön och därefter till nyförsäljning.

13 december - 14 december: Platsbytardagar

Platsbytardagarna är till för dig som har förnyat ditt säsongskort och nu har möjlighet att byta plats till stolar som ej blivit förnyade. I det här läget finns det ingen möjlighet att addera platser på din bokning utan endast byta de platser som du redan förnyat och betalat.

18 december - 19 december: Köförsäljning

Vid köförsäljningen sker tilldelning av platser för dig som står i vår säsongskortskö för herrarnas hemmamatcher. Fördelningen av platser sker i turordning – läs mer här.

9 januari - 6 februari 2024: Nyförsäljning

Nyförsäljningen är till för dig som inte haft säsongskort förgående år eller vill köpa fler säsongskort. Om vi sålt 16 000 säsongskort till herrarnas hemmamatcher under förnyelseperioden samt vid tilldelningen av köplatser utgår nyförsäljningen.

Till damernas matcher kommer nyförsäljningen påbörjas under denna period. Om du saknar säsongskort från 2023 gäller det att vara på hugget när försäljningen startar.

Mer information om säsongskortsförsäljningen samt priser och platsöversikt hittar du här.

Betalningsalternativ

AXS erbjuder betalningsalternativ via Klarna. Där kan du välja direktbetalning med kredit- och betalkort, internetbank, Swish, faktura (30 dagar kostnadsfritt) samt delbetalning.

Har du inget säsongskort 2023 men vill köpa för 2024?

Herrarnas säsongskort är för närvarande fullbokade då vi sålde maxantalet på 16 000 säsongskort inför säsongen 2023. Om du inte haft säsongskort under denna säsong kan du ställa dig i vår säsongskortskö. De platser som eventuellt inte blir förnyade tilldelas först till dem som står i kön i tur och ordning.

Vill du inte stå i kö får du hoppas att det finns platser kvar när nyförsäljningen startar. Den startar endast om vi inte sålt samtliga 16 000 säsongskort under förnyelse- samt köperioden.

Nyheter

Herr

Dam