28 april 2023

Swedbank förlänger sitt partnerskap med Samhällsmatchen

Swedbank förlänger sitt partnerskap med Samhällsmatchen och fortsätter därmed vara en del av klubbens arbete utanför de kritade linjerna. I samband med förlängningen utvecklas samarbetet till att Swedbank blir en integrerad del i Samhällsmatchens skolbesök med syfte att utbilda barn och ungdomar i sin satsning Ung ekonomi.

Ung ekonomi vänder sig till barn och unga i grundskolan och gymnasiet för att inspirera dem att se på sin ekonomi på ett sätt där de själva kan göra skillnad.

– Vi gillar fotboll och vill spela en aktiv roll tillsammans med Samhällsmatchen för att göra skillnad och bidra med det vi kan. Att utbilda barn och unga i ekonomi och sparande är något vi ser fram emot att göra vid våra gemensamma skolbesök. Med kunskap och inspiration ges förutsättningarna för att låta vuxenlivet börja på plus istället för minus. säger Helena Skarin, chef Samhällsengagemang sponsring på Swedbank

– För oss är Swedbanks förlängning ett bevis på att vi gör något bra tillsammans för de människor vi vill nå. Att ge flera barn de rätta verktygen i livet är något vi är oerhört stolta över, i och med det nya samarbetsavtalet ämnar vi nå ut till ännu fler på ett mer effektivt sätt. Tillsammans hoppas vi även kunna väcka ett större intresse för pengar och siffror hos barnen i Söderort.

Nyheter