12 juli 2023

Tack för alla år, Anna Marinko!

Hammarby Fotboll vill tacka en trotjänare som verkat kring damernas A-lag i nästan två decennier. Anna har stått för en grönvit insats i både toppar och dalar där såväl seriesegrar som nedflyttningar varit en del av vardagen.

Anna Marinko har varit matchläkare i alla år hon varit verksam i klubben och utöver det rådgivande lagläkare för damernas A-lag och till ledare runt laget. Inför säsongen 2023 stod det klart att det inte blir någon fortsättning. Hammarby Fotboll vill härmed uttrycka sin tacksamhet för insatserna Anna stått för genom alla år.

– Vi vill tacka Anna för det arbete hon gjort i föreningens tjänst under så många år. Hon har varit delaktig kring damlaget sedan långt före min tid. När Hammarby IF DFF lades ner 2017 och verksamheten flyttades in i HIF FF följde Anna med. Sedan sammanslagningen har verksamheten haft en enorm utveckling och det är mycket tack vare det långa, ideella engagemang som Anna med andra stått för som gjort detta möjligt, säger sportchef Johan Lager om Annas bidrag till klubben

Tack för alla dessa år, Anna! Vi ses på läktaren.

Nyheter

Dam