2 november 2023

Totalt väskförbud till matchen mellan Hammarby och BK Häcken

I dag mottog Hammarby Fotboll ett bevis om anmälan från polismyndigheten rörande söndagens match mellan Hammarby och BK Häcken. I den framgår att det inte kommer vara tillåtet att ta med väskor, oavsett storlek, in på den allmänna sammankomsten. Läs mer nedan.

I beslutet framgår följande:

”Det är inte tillåtet att ta med väskor in på den allmänna sammankomsten. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen. Väskor som är tillåtna ska kontrolleras innan besökaren går in på sammankomsten.”

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska.

Hammarby Fotboll har inte fått någon ytterligare information än detta. Vi hänvisar därmed eventuella frågor till polismyndighetens hemsidadär man förtydligat vad väskförbudet innebär i praktiken.

Till följd av beslutet uppmanar vi alla besökare att inte ta med sig väskor, oavsett storlek, till söndagens match då dessa inte kommer få tas med in på arenan. Ett förtydligande vad väskförbudet innefattar finner ni i länken ovan under frågor och svar.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Dam