4 april 2024

Tre nya år med Clinton på strumporna

Annons
banner
Annons
banner

Hammarby och Clinton Mätkonsult förlänger samarbetet i ytterligare tre år. Den officiella partnern fortsätter därmed synas på herr- och damlagets strumpor.

– Vi är väldigt glada att kunna meddela att vi förlängt avtalet med Clinton över tre nya år. Clinton kommer fortsätta synas på herrarnas och damernas strumpor i seriespelet. Det betyder mycket för klubben att ha stabila långvariga samarbeten. Clinton har varit partner till klubben i 25 år och är ett bra exempel på en partner som varit med oss länge, säger Mats Åberg, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.


– Vi är väldigt glada att vi förlängt vårt långsiktiga samarbete med Hammarby Fotboll. Som företag grundat i södra Stockholm ligger Bajen oss varmt om hjärtat och att kunna bidra med det vi kan till Bajens framgång på och utanför planen är för oss en självklarhet. Att få synas på både dam- och herrlagets strumpor är en stor stolthet för oss, säger Clintons vd och grundare Johan Nyström.

– Vi ser inte bara de sportsliga framgångarna som viktiga utan också det värdefulla CSR-arbetet som Hammarby driver genom Samhällsmatchen. Att kunna bidra till en positiv förändring i samhället är en av anledningarna till att vi fortsätter att investera i detta partnerskap. Forza Bajen! Fortsätter han.

Clinton Mätkonsult grundades 1989 av Johan Nyström som än i dag är vd för bolaget. Bolaget har alltid haft en stark förankring till södra Stockholm med kontor i Årsta, Enskede och i dag i Sickla. Clinton är ett av Sveriges ledande konsultbolag inom geodetisk mätningsteknik och är idag över 65 medarbetare på fyra orter med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

Nyheter

Herr

Dam