5 september 2023

Uppvärmningströjan släpps till försäljning – söndag på Arenatorget

Som många uppmärksammat hade herrlaget en ny uppvärmningströja vid söndagens inmarsch. Tröjan kommer att släppas till försäljning hos Intersport måndag 11 september, men kommer att finnas tillgänglig redan på söndag i tältet på Arenatorget. Läs mer om tröjan och designen nedan.

– Tröjan är designad för att förmedla den speciella känslan av att vakna upp på matchdag. Känslan av att tillsammans marschera mot arenan för att stötta Bajen. Känslan av att tillsammans förenas under grönvit flagg, säger designern bakom mönstret hos Craft Sportswear och fortsätter

– Höstens uppvärmningströja innefattar handritade illustrationer unikt skapade för Hammarby Fotboll. Motiven är inspirerade av Hammarbys oslagbara supporterkultur, detta tillsammans med inslag av Bandera Bajen-inspirerade detaljer.

Tröjan kommer att finns tillgänglig från måndag den 11 september runt klockan 8 i webbshopen och klockan 10 i butiken vid Skrapan. Den finns dock att köpa redan på söndag innan damernas derby mot Djurgården på Tele2 Arena, i Intersport-tältet ute på Arenatorget.

Köp biljetter här till Hammarby – Djurgården på söndag.

Se bilder från när designen togs fram

Foto överst: Bildbyrån

Nyheter