30 november 2023

Välj NIU-Fotboll i gymnasievalet senast den 1 december

Annons
banner
Annons
banner

Ska du börja gymnasiet hösten 2024 och vill få de bästa förutsättningarna för att utvecklas och nå din fulla potential genom att kombinera din utbildning med ditt fotbollsspelande? Då har du nu möjlighet att göra detta genom gymnasieinriktningen NIU-Fotboll (Nationellt godkänd idrottsutbilning). Där kombinerar du din gymnasietid med din fotbollsutveckling.

Hammarby IF FF samarbetar med tre olika gymnasieskolor i södra Stockholm där samtliga är kvalitetssäkrade av Svenska Fotbollförbundet. Våra tränare är kunniga, engagerade och erfarna med landets högsta fotbollsutbildningar för att hjälpa dig att ta nästa steg i din fotboll.

Ledarnas fokus är din prestationsutveckling, men programmet arbetar samtidigt för en bra helhetslösning som möjliggör kombinationen av dina studier och din fotbollssatsning – detta med målsättningen att nå elitnivå. Några exempel på grönvita spelare som läst NIU-programmet är: Ellen Wangerheim, Markus Karlsson, Marcus Rafferty, Deniz Gül, Jusef Erabi och Oliver Dovin.

Läs mer om de olika gymnasieskolorna:

Midsommarkransens gymnasium

Fredrika Bremergymnasiet

Huddingegymnasiet

Om du är intresserad av NIU-fotboll så ansöker du genom dessa steg:

  1. Gå in på gymnasieansokan.svenskfotboll.se.
  2. Registrera dig.
  3. Ansök till den gymnasieskolan du vill gå på med inriktning NIU-fotboll.

Sista ansökningsdag är fredagen den 1 december 2023.

Foto: Kenta Jonsson

Nyheter

Dam

Herr

F19

P19