11 maj 2024

Välkommen på medlemsmöte tisdag 28 maj

Annons
banner
Annons
banner

Medlemmar i Hammarby IF FF välkomnas till extrainsatt medlemsmöte, tisdagen den 28 maj klockan 18.00. Mötet kommer att hållas fysiskt med möjlighet till närvaro för ett begränsat antal medlemmar. Resterande kan följa mötet digitalt via livestream. Vi återkommer inom kort kring plats för mötet.

När Hammarby IF FF höll årsmöte den 5 mars räckte tiden inte till för mötesdelarna som berörde rapport från Hammarby Fotboll AB och intervjuer med representanter från vårt dam- och herrlag. Där och då berättade vi att det därför blir ett extrainsatt medlemsmöte under våren. Nu är det bestämt att mötet kommer hållas tisdagen den 28 maj, med start klockan 18.00. Lokal för mötet är inte spikad och kommer därför att meddelas inom kort.

Innehållet för mötet kommer vara rapportering kring verksamheten i Hammarby Fotboll AB, där bland annat ekonomi och den sportsliga verksamheten kommer ta mycket plats. Medverkande blir bland andra ordförande Mattias Fri, vd Richard von Yxkull, sportcheferna Johan Lager och Mikael Hjelmberg samt fotbollsekonomen Kristof Vogel.

Mötet är till för medlemmar i Hammarby IF FF och kallelse kommer att skickas via mejl direkt till dig som är medlem. Där kommer plats för mötet samt samt hur du gör för att delta digitalt att framgå. Är du inte medlem i Hammarby IF FF? Bli det via fliken Medlemskap här ovan!

Foto: Bildbyrån och Henric Wauge

Nyheter

Dam

Herr