17 november 2023

Välkommen till nya hammarbyfotboll.se

Nu är den äntligen här – nya hammarbyfotboll.se. Ett nytt utseende och en hel del ny funktionalitet, samtidigt som du kommer att känna igen dig vad gäller nyhetsflöde och innehåll. Välkommen att klicka dig runt och känna på vår nya sajt!

Som vanligt är det på hammarbyfotboll.se du får de senaste Bajennyheterna, intervjuerna och reportagen. Självklart är det också här du skaffar säsongskort och biljetter till våra matcher. I det hänseendet är allt som förr, men nu i ny skrud.

Nu kommer du också att kunna logga in på Mitt Hammarby – hela Hammarby på ett ställe, där du kan:

  1. Se dina biljetter
  2. Använda ditt säsongskort
  3. Hantera ditt medlemskap

Logga in med Fotbollskonto (eller skapa ett nytt) och följ instruktionerna för hur du kopplar samman dina olika konton.

Inom kort kommer du som är medlem även kunna ta del av schyssta erbjudanden från våra partners i Mitt Hammarby.

Vi är stolta över att kunna presentera nya hammarbyfotboll.se och vi hoppas att du kommer att tycka om den. Med det sagt vill vi understryka att allt ännu inte är helt på plats och utvecklingsarbetet kommer att fortgå under kommande månader. En sökfunktion till nyheter ska implementeras, biljettflödet ska bli ännu smidigare och HTFF ska få en ny lösning som länkas samman med hammarbyfotboll.se.

  • Upptäcker du något som är fel eller som du reagerar på får du gärna höra av dig via mail till hemsidan@hammarbyfotboll.se.
  • Har du fler än ett namn på medlemmar på samma epostadress visas inte digitalt medlemskort upp i dagsläget. En begränsning hos medlemsregistret som kommer att lösas inom kort.
  • Saknar du den gamla hemsidan? Den går fortfarande att hitta på gamlahammarbyfotboll.se, även om nyheterna inte längre uppdateras på den.

Nyheter